Lila eyeliner och kanintröja.

Jag frågade ju här om dagen om ni ville se mer av vad jag har på kroppen, och de ville ni! Så här kommer det lite bilder på mig och på vad jag hade på mig igår under dagen. Vad jag gjorde på kvällen får ni se mer av imorgon, jag tog ca 1000 bilder kändes det som. 

\"klädsel28_04\"\"klädsel28_05\" 

Igår på dagen hade jag lila eyeliner! Jag tycker det var lagom festligt, köpte en grön också faktiskt!

\"klädsel28_01\" 

Två bilder på mig när jag letar efter guldkorn bland gruset *gillar att fynda*.

\"klädsel28_02\" 

Ungefär allt jag har på mig är från h&m utom kjolen (som är den från monki som jag har dygnet runt). Strumpbyxorna är dock inte från h&m, köp inte strumpbyxor där, de är utav tidernas sämsta kvalitét. Lindex, som är lika billiga, är hundra gånger bättre. Lovar! 

Frukost, jag älskar dig.

\"frukost28_03\" 

I morse hade jag lite sovmorgon. Varje onsdag har Michaela och Anna frukostklubben, de träffas i stan ett gäng och äter tidernas bästa frukostar. Jag ville ju inte vara sämre så jag fixade min egen kalasfrukost! 

\"frukost28_02\" 

Jag är student och urfattig men jag köper alltid dyr juice, det är ju godast faktiskt. 

\"frukost28_01\" 

Förutom päron så är kiwi min bästa frukt. Denna var tyvärr inte mogen så jag fick kasta den. Hur lång tid tar det för kiwifrukter att mogna?

Tygskor, prickig sjal och de första blommorna.

Våren är verkligen här nu. Kanske stannar den bara i några dagar till men jag är så himla glad att mars har varit varmt och soligt istället för fullt av is. Så här har jag sett ut idag när jag knallat omkring på Stockholms gator: 

 

\"vår05\"\"vår04\" 

Mitt hår är inte så rött längre men jag gillar faktiskt färgen i alla fall, den är typ rostbrun-isch.

 

\"vår01\" 

Min kjol är inte kort, mina ben är långa och min överkropp kort. Det är sant. Jag är lite knäpp på det viset. Alla tror att jag är lång för jag har långa ben. Men på mitt pass står det att jag bara mäter 169 centimeter över havet. 

 

\"vår03\" 

 

Jag har ingen aning om vad dessa blommor heter, rör jag en blomma dör den (mina fingrar är av det giftgrönaslaget). Men fint var det!

 

\"vår02\" 

Mina fina tygskor från H&M, man får vad man betalar för, så här ser ett par 150 kronors skor ut efter att ha blivit använda ca 8 gånger. Okej, kanske går jag i vattenpölar och lera ibland. Det är kul. Kommer inte sluta med det. 

 

Vill ni se mer inlägg av den här typen? Kläder och sånt?  

En och två kragar.

Det blev visst inte alls så mycket liv här på bloggen under helgen när jag var ledig. Var alldeles för upptagen med att vara just det, ledig. Plus att jag arbetade lite med mina arbetsprover. Det är helt sjukt kul faktiskt. Allt jag kan säga är väl att jag verkligen har tagit allvarlig på att budgeten är obegränsad. Annars så har jag spatserat omkring med två kragar och köpt en kofta med krage på. Det är bara så väldigt bra att kläder jag alltid har letat efter finns i butikerna just nu, så det är ju bara att passa på!

\"\"\"\"\"\"\"\" 

 

 

Flickr

Jag blev precis klar med min hemtenta, det känns helt fantastiskt. Äntligen har jag tid för arbetsprover och för bloggen. Jag tycker vi börjar firandet av min tillfälliga ledighet med att titta på alla dessa söta djur! På senaste tiden har jag samlat på mig bilder på just djur, vet inte riktigt hur det blev så men jag klagar inte. Älskar alla bilder nedan!

\"\"\"\"\"\"\"Smitty\'s\"\" 

Klicka på bilderna för källa. 

Två fåglar och en fjäder.

Det är så mycket lättare att rita annat än det man ska göra. I natt drömde jag att jag blev tvungen att lämna in mina arbetsprov i det skicket de är nu (dvs skissnivå 1) vilken ångest jag fick i drömmen! Helt sjukt. Blev så otroligt glad när jag vaknade och insåg att jag har en och en halv månad på mig att göra klart det. Har verkligen inte haft någon tid för att jobba med arbetsproverna. Blir lätt så när man har hemtenta och är ställföreträdande chefredaktör samtidigt. Dock har jag på något konstigt vis haft tid att rita annat som en fågel och en fjäder:

\"bird02\"\"bird03\"\"fjäder\" 

 

 

Två nya kragar.

Bland mina instagrambilder kunde ni igår se lite av den här pärlkragen! Jag tycker den är värd att titta lite närmare på så här kommer lite bättre bilder på den och bilder på en annan väldigt fin krage som nyligen blivit min.

\"krage06\"\"krage04\"\"krage03\"\"krage01\" 

Den fina helvita kragen lyckades jag faktiskt vinna på en av mina favorit bloggar, kanske har jag lite tur ibland trots allt!

Ur telefonen

\"\" 

Så här har mina senaste 7 dagar sett ut genom min telefon! I måndags provade jag magnum gold, den var inte alls så god som jag hade förväntat mig, smakade lite plast? I veckan har jag även invigt mina glitterskor för våren, de var inte alls så obekväma som jag mindes! Kanske var de så osköna sist för att jag hade 4 lager med strumpbyxor på mig när jag använde dem. I fredags var jag hemma i Västerås och hämtade (flera) paket och hade det allmänt bra med min fina familj och i lördags shoppade jag ännu en krage och åt världens minsta muffins på Hannas födelsedagsfest. Närmare bilder på min nya pärlkrage och en till fin krage jag lyckats få i min ägo visar jag mer av här imorgon!

Solglasögon och nya skor.

\"söndag05\"\"söndag03\"\"söndag02\"\"söndag01\" 

I Fredags köpte jag dessa finfula skor på Weekday och sedan dess har de inte lämnat mina fötter. Jag har tidernas problemfötter och får nästan alltid skavsår men det har jag inte fått av dessa, vilket jag att jag älskar dem ännu mer! När jag var hemma hos mina föräldrar i helgen hämtade jag hem alla mina solglasögon och en till vårjacka så nu måste det bli vår och massor med sol tycker jag. 

Prickar och glitterskor.

\"jag\"\"giltterskor\" 

Idag har jag haft på mig vårjacka, fast det är lite väl kallt för det, och på fötterna hade jag mina finaste glittriga skor. Allting blir lite bättre när man har glittriga skor faktiskt. Men de senaste dagarna (veckorna) har jag haft omänskligt mycket att göra. Jag som aldrig glömmer att svara på mail eller sms har blivit en sådan person som glömmer det totalt. Det funkar ju inte alls. Inte ens glitterskor hjälper mot stress, bara lite. Det som hjälper allra bäst för mig är att åka bort ett tag så därför tänker jag åka hem till min familj nu över helgen och bara ta det helt lugnt! 


Emelie heter jag och un velo betyder en cykel på franska. Jag tycker om fotografi, glitter, mönster, färg och internet.

För hemligheter och samarbeten når ni mig här:

emelie.norstrm@gmail.com


bloglovin bloglovinbloglovin

Mitt instagramflöde.

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e