Mars 2012.

Igår hände det massor med oplanerade saker som jag behövde göra på direkten, så att scanna in bilden jag har ritat till torsdagstemat hanns inte alls med. Och inte hinner jag med det idag heller för jag har en essä som ska handla om Art Noveau att skiva klart och en artikel som ska lämnas in. Så jag tänkte att vi kunde titta lite på hur det såg ut i mars för mig förra året!


fika01

Jag fick lite ångest när jag gick igenom alla bilderna för att jag fotade så himla mycket sämre för ett år sedan. Och redigerade sjukt konstigt gjorde jag också. Aja, det är tur att jag blir bättre ju mer jag fotar! Här är jag och fikar på vete katten i alla fall!

kanin02

 

Köpte en mini-kaninlampa som hade världssämst batteri men den är ju söt att ha framme trots det. 

naturhistoriskanaturhistoriska


Jag och Carl var på Naturhistoriska och gick på Cosmonova. Filmen vi såg handlade om att det faktiskt har funnits typ drakar på riktigt. Inte som sprutar eld och så men ödlor som var ca 2-3 meter långa med vingar (de såg ut som drakar). Sjukt ju!


vår01

vår02

 


Hur sjukt är det inte att man snart kan ha på sig så här lite kläder? Glad mars på er, nu är det nästan vår!Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Men det är väl kul att se utveckling! Alla har konstiga bilder långt bak i sitt arkiv tror jag :)


Postat av: Maria 2013-03-1 10:25:57 [svara]
Hej fina du! Jag har en exakt likadan kaninlampa som du, och jag blev jättebesviken för att den lyste så svagt när man hade haft på den ett tag. Jag trodde att det var dåligt batteri, men så sa min pappa att det hade stått på förpackningen att det var en babisnattlampa egentligen så det är meningen att den ska lysa svagare och svagare:)


Postat av: S P R A L L I C E-fotografi oc 2013-03-1 16:45:16 [svara]
åh, känner igen det där med fotograferande/redigeringen... men som du säger: skönt att en märker utveckling! förresten så är bilden på dig och carl himla fin. och din jacka ger såna vårfeelings så det är inte klokt. åh.


Postat av: lovisa/polichinelle 2013-03-1 17:03:16 [svara]
Galet fina strumpbyxor (: får man fråga vart de kommer från?


Postat av: linnea 2013-03-1 17:37:35 [svara]
fina bilder!!


Postat av: Malin 2013-03-1 18:37:55 [svara]
Fin blogg du har!! Gå gärna in på vår mode och skönhetsblogg! www.beautygirls.devote.se


Postat av: Julia och Malin 2013-03-1 22:23:39 [svara]