Inspelning av podcast och ett bageribesök.

I lördags morgon tog jag mig ut till Hökarängen, där bor nämligen Tomas och Yrsa. De har en podcast och de ville att jag skulle vara med, så det var jag! Jag tror Tomas sa att den skulle vara klar i morgon så då lägger jag upp en länk här om ni skulle vilja lyssna!


Böcker och bageri

När vi hade pratat klart gick vi till ett bageri som heter Lydecker & Boussard (fast det står bara bageri på skylten). Böcker och bageriBöcker och bageri

Yrsa, Tomas och Anders!


Böcker och bageri

Jag tycker det var väldigt fint där inne!Böcker och bageriBöcker och bageri
Jag åt en macka med pesto, tomat och mozzarella som var sjukt god! När allt var uppätet skulle jag och Anders ha åkt ut till Telefonplan och Hyper Island för en workshopdag men så blev det inte och det gjorde inte så mycket. 

 

Det här är faktiskt allt jag har dokumenterat under hela helgen för igår var jag barnvakt hela dagen och sedan var helgen slut. Men nu är det en ny vecka och den kommer bli bra bättre bäst. Mest för att jag äntligen har avklarat alla tråkiga essäer till skolan, nu är det bara illustrationsuppgiften kvar, yey!Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Vad har du för objektiv?? Vore tacksam för svar! :)


Postat av: Emma 2013-03-4 11:34:03 [svara]
Svar till Emma:
Jag fotar mest med ett nikkor 35 mm objektiv :)


Postat av: Emelie 2013-03-4 11:44:42 [svara]
Kul med podcast. Ska bli kul att höra. Jag hade supergärna velat vara med på Hyper Island festivalen också. Men det får bli en annan gång när jag är i rätt land :)


Postat av: Anna María 2013-03-5 03:54:49 [svara]
Sjukt vilka fina bilder du tar!


Postat av: Linnea 2013-03-5 16:48:37 [svara]