Tre bra böcker.

Böcker och bageriBöcker och bageri

Ibland läser jag ingenting alls och ibland läser jag minst en bok i veckan. Just nu är min skola väldigt praktisk vilket gör att det där med att läsa inta alls blir så jobbigt. Okej jag kan inte säga sådär för jag läser aldrig kurslitteraturen som man ska (lider av något). Hur som helst så har jag läst dessa tre böcker den senaste månaden! 

 

Lite om böckerna nu då:

 

Förr eller senare exploderar jag av John Green. Jag ville inte sluta läsa den här boken, jag tyckte om karaktärerna så väldigt mycket och grät som ett litet barn som har tappat bort sin mamma på ica maxi, dvs mycket. LÄS DEN!

 

Wallflower av stephen Chbosky. Jag läste boken innan filmen, men se den också (den är nästan lika bra som boken). Jag gillar hur den här boken är skriven, Charlie, som allt handlar om, skriver brev till en hemlig person och berättar om sitt liv som sextonårig introvert nybliven high school-student. Mycket bra bok och som sagt så var filmen även den väldigt bra!

 

Bonjour tristesse av Francoise Sagan. Boken handlar om 17 åriga Cécile som i två års tid har levt ett väldigt dekadent bohemliv med sin far i Paris. En sommar när de åker till den Franska Rivieran bjuder hennes pappa med sig två kvinnor att underhålla sig med. Problemet är bara att pappan blir kär i en av dessa och planerar att gifta sig med henne. Sker det, giftermålet, förstörs hela deras fantastiska Parisliv. Boken är helt okej, inte dålig men inte wow heller (som de andra två faktiskt är). 

 

 

 

Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis.
Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer, även vad gäller straffskyldighet.

Uppgifter:

Verifiera:

Kom ihåg mig Maila mig när någon svarar.

Kommentarer till detta inlägg

  • "grät som ett litet barn som har tappat bort sin mamma på ica maxi" haha åh!! Så fin liknelse!
  • Alltså den första! Läste den på engelska. Den är så fantastisktfantastiskt bra. (Fast gillar originaltiteln och omslaget SÅ HIMLA MYCKET mer. http://www.emilyabigail.com/wp-content/uploads/2012/08/The-Fault-in-Our-Stars.jpg
  • takk for anbefalninger! har bare lest 'wallflower', og sett filmen, og likte begge veldig godt. skal sjekke ut de to andre!
  • Åh vad härligt med lite boktips! Behöver skönlitteratur i mängder just nu! Alla tipsar verkligen om Wallflower så jag måste väl läsa den också men den första boken du skriver om blir man ju jättesugen på att läsa! Tack!
  • åh, köpte både wallflower och förr eller senare exploderar jag förra veckan och har bara hunnit med wallflower ännu. peppen!!

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Daniel RedgertTonårstvodden #4Måndagskollen
e