Petite France.

I lördags var det strålande sol i Stockholm och det såg ut som att det skulle vara varmt ute, det var det inte. Hur som helst så åkte jag och Carl in mot Fridhemsplan där vi mötte upp Anton. Vi styrde stegen mot petite france, jag hade aldrig varit där förut! 

Petite FrancePetite France


Det var helt sjukt mycket folk så jag blev lite stressad när det blev vår tur och så skulle jag välja bakelse på en sekund och kunde inte välja så snabbt (allt ser så gott ut!!) så jag tog en kanelbulle. Tråkigt men gott!

 

Petite FrancePetite France

 

Vi hade sjukt tur och fick ett bord, det var verkligen galet mycket folk där!

 

Petite France


Efter att vi hade fikat i nästan två timmar gick vi ned mot norr mälarstrand, alltså vi var ju redan där men  vi gick ned till vattnet. Jag hade aldrig vart där heller, det var fint! Sedan åkte jag och Carl hem och förberedde oss inför kvällen och Yrsas födelsedagsfirande men hur det var får ni se och höra om senare!Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg

Fin blogg du har! Va gärna med och tävla om ett valfritt smycke från thissyle.se på min blogg! Kram :)


Postat av: signe 2013-03-11 16:39:05 [svara]
Åh det där fiket har jag velat gå till hur länge som helst! Efter det här fina inlägget känner jag att det måste bli av snart. Mysiga bilder!


Postat av: Michelle 2013-03-11 18:39:56 [svara]
Där har jag varit både en och två gånger - så himlans mysigt ställe! Däremot är det, som du säger, alltid hur mycket folk som helst där. Svårt att hitta en tid när det inte är överbefolkat. Så populärt är det. Men det talar ju ofta om att det är väldigt bra.. Frukosten är fenomenal på Petite France, förresten! En riktig höjdare :) Förresten vill jag ge dig en eloge för alla dina vackra bilder.


Postat av: Emelie 2013-03-11 20:34:22 [svara]
alltså, sista bilden!! dör så fin.


Postat av: alexandra 2013-03-12 21:00:55 [svara]
Oh my, måste besöka petite France snarast! Ser ut som en liten fransk pärla i stockholm


Postat av: Mia 2013-03-13 12:39:37 [svara]